Convocada 8a edició del Concurs de Narrativa Gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa

abr. 28, 2014 No Comments by

El Concurs de Narrativa Gastronòmica de Menjar i Beure a Manresa, convocat per Diesa Restauració i Òmnium Bages, ja està en marxa. La d’enguany serà la vuitena edició d’un certamen que premiarà els millors relats curts que tinguin com a tema central la gastronomia i la restauració. Les persones que vulguin lliurar els seus textos poden fer-ho, fins al dia 31 de maig, presencialment als restaurants Passeig i Maïami o bé per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net.

Els relats participants han de ser en català i tenir un màxim de 500 paraules. També han de ser inèdits i girar a l’entorn de la gastronomia, la cuina, l’alimentació o la restauració. El premi per al text guanyador és un tractament a TEMPS D’SPA i un àpat per a dues persones al restaurant Passeig. El jurat, format per experts en la matèria, podrà concedir fins a tres accèssits, que també rebran un àpat per a dues persones al restaurant Passeig i una experiència SPA. El veredicte es donarà a conèixer el dia 11 de juny.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet