La presidenta de les Cuineres del Bages, Dolors Gómez, inaugura el llibre gegant del Passeig

abr. 23, 2014 No Comments by

La presidenta de les Cuineres del Bages, Dolors Gómez, ha inaugurat aquest matí la dotzena edició del llibre gegant del Passeig, una iniciativa que ja s’ha convertit en una tradició de la diada de Sant Jordi a Manresa. Dolors Gómez ha estat l’encarregada d’obrir una història que al llarg de tota la jornada estarà oberta a les aportacions de tothom qui vulgui continuar-la. L’elecció del personatge per inaugurar el llibre d’enguany ha estat motivada per la voluntat d’unir gastronomia i literatura en una parada, la de Quin Passeig, que aglutina diferents entitats relacionades amb aquests àmbits. Precisament aquesta tarda, les Cuineres del Bages oferiran una degustació de xarrup de xocolata amb pètals de rosa a totes les persones que escriguin al llibre gegant.

Bona acollida de la fira d’intercanvi de llibres

La parada de Quin Passeig també acull la primera edició de la fira d’intercanvi de llibres en català, promoguda pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat amb el suport de Diesa i Òmnium Bages. A llarg del matí ja han estat moltes les persones que s’hi han apropat per triar entre els més de 150 títols disponibles. Els llibres han estat portats al llarg de les darreres setmanes per persones que han volgut intercanviar llibres que tenien a casa i ja havien llegit. En el moment de portar-los, se’ls donava un val per poder-ne agafar un avui dia de Sant Jordi.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet