100 professionals es troben a Manresa per celebrar la XXVI Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes

abr. 23, 2014 No Comments by

Aquest dissabte 26 d’abril l’Hospital Sant Joan de Déu d’Althaia acollirà la XXVI edició de la Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes que, 19 anys després, es torna a celebrar a Manresa. Aquesta reunió està organitzada pel Servei de Digestiologia d’Althaia en col·laboració amb els hospitals de la Catalunya Central motiu pel qual, el comitè organitzador està format per professionals de Manresa, Berga, Igualada i Vic.

El programa inclou dues taules d’actualització dedicades a patologies prevalents. La primera se centrarà en la malaltia inflamatòria intestinal i estarà moderada per la Dra. Esther Garcia, de l’Hospital Sant Pau de Barcelona. L’altra, moderada per la Dra. Mercedes Vergara, del Parc Taulí de Sabadell, abordarà com optimitzar el tractament en l’hepatitis C. En aquesta taula es posarà especial èmfasi en el paper que juguen els equips d’hospitals comarcals de referència com Althaia i els sistemes organitzatius que permeten una millor atenció i aprofitament de recursos.

La jornada inclourà una conferència sobre la qualitat en les colonoscòpies, una prova important actualment tenint en compte el cribratge de càncer colorectal, que anirà a càrrec de la Dra. Maite Herraiz, de la Clínica Universitària de Navarra.

De manera intercalada, es faran sessions de presentacions de comunicacions i casos clínics, i es podrà consultar tot el ventall de comunicacions en format pòster que hi haurà exposat.

Cliqueu aquí per consultar tota la informació referent a la jornada.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet