Un centenar de persones es “posen el xandall” a Manlleu per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física

abr. 22, 2014 No Comments by

Un centenar de persones es van “posar en xandall” a Manlleu el passat dia 8 d’abril per participar en les activitats organitzades amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquesta efemèride se celebrava arreu del món amb el lema “Activitat física: un gol d’or per a la promoció de la salut”. L’objectiu era conscienciar els ciutadans dels beneficis d’acumular almenys 30 minuts d’activitat física cada dia.

Les activitats a Manlleu van ser organitzades conjuntament pel Centre d’Atenció Primària i el Servei d’Esports de l’Ajuntament i van comptar amb la col·laboració del Casal Cívic Federica Montseny. Van consistir en classes obertes d’aiguagim, zumba, aeròbic, ball en línia i ioga, que van reunir un centenar de participants actius, a més d’un bon nombre d’espectadors. Abans de cada taller, els organitzadors van explicar el motiu de la celebració i van incidir en la promoció de l’esport i l’activitat física per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones sedentàries.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet