El Passeig tindrà una nova edició del tradicional llibre gegant aquesta diada de Sant Jordi

abr. 22, 2014 No Comments by

El llibre gegant del Passeig es tornarà a obrir demà, dia de Sant Jordi, per a què tothom qui ho vulgui pugui participar en el procés d’escriptura d’una història col·lectiva. Serà la dotzena edició d’una iniciativa que ja s’ha convertit en una tradició del Sant Jordi manresà. El llibre l’inaugurarà, a les 12 del migdia, la presidenta de l’entitat Cuineres del Bages, Dolors Gómez, i a partir de llavors estarà obert a les aportacions de tothom.

La parada de Quin Passeig, a més, acollirà al llarg del dia diferents activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia. La principal novetat d’enguany serà la fira d’intercanvi de llibres en català. A banda, les Cuineres del Bages oferiran una degustació de xarrup de xocolata amb pètals de rosa a totes les persones que escriguin al llibre gegant, a partir de les 5 de la tarda. I a les 6, hi haurà una lectura de poemes de Joan Vinyoli i de textos de Paco Candel a càrrec d’alumnes del Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

Quin Passeig és una campanya promoguda per Diesa Restauració amb l’objectiu de dinamitzar aquest punt central de la vida manresana. Per Sant Jordi, Quin Passeig es posa al costat de la cultura, la literatura i la gastronomia, sumant esforços amb entitats com el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, Omnium Bages i les Cuineres del Bages. Totes les activitats compten amb el suport de Regió7.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet