Les centrals nuclears de Tarragona confien amb el sistema constructiu de Compact Habit

abr. 17, 2014 No Comments by

Les singulars característiques d’alta seguretat i aïllament del sistema eMii de Compact Habithan estat validats per l’Associació Nuclear d’Ascó i Vandellós (ANAV) per a la construcció de tres mòduls que s’ubicaran a les centrals nuclears que hi ha localitzades a aquests dos municipis de la província de Tarragona.

Els mòduls de seguretat es troben en fase de construcció a la planta que téCompact Habital terme municipalde Cardonai, una vegada acabats es traslladaran a les instal·lacions nuclears per ser muntats i posats en funcionament a finals d’aquest mes d’abril.

Compact Habitha desenvolupat en els darrers anys el sistema eMii, un innovador sistema constructiu basat en la producció industrialitzada de mòduls monolítics tridimensionals de formigó armat de grans dimensions que, un cop acabats i equipats, es transportenal solar dedestí.

La tardor passada, el sistema eMii va obtenir el marcatge CE que reconeix el compliment d’un producte amb totes les disposicions i requisits del nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció. Amb aquest marcatge es garanteix que els mòduls industrialitzats s’han avaluat i que, a més, compleixen les prestacions declarades i han passat un exhaustiu control de producció que assegura la seva qualitat i, en conseqüència, poden circular lliurement pel mercat de la Unió Europea.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet