Avança a bon ritme la recollida de llibres per a la primera fira d’intercanvi de llibres en català que es farà per Sant Jordi a Manresa

abr. 16, 2014 No Comments by

El procés de recollida de llibres per a la primera fira d’intercanvi de llibres en català que es farà a Manresa per Sant Jordi avança a bon ritme. Fins al moment, s’han recollit més de 150 llibres i encara hi ha temps fins al dia 22 per portar-ne als punts de recollida ubicats al bar Òscar i al restaurant Passeig. En el moment d’entregar el llibre, s’obtindrà un val que permetrà agafar-ne un altre a la parada que s’instal·larà al Passeig el dia de Sant Jordi. Els llibres que es vulguin intercanviar poden ser contes o novel·les, han d’estar escrits en català i cal que estiguin en bon estat.

La fira d’intercanvi de llibres en català és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística Montserrat que compta amb la col·laboració de Diesa Restauració i Òmnium Bages. Els objectius són promoure la lectura en català, facilitar que per Sant Jordi tothom pugui tenir accés a un llibre i donar un nou ús a aquells llibres tenim a casa i ja hem llegit.

Cultura i gastronomia el dia de Sant Jordi

La parada de Quin Passeig del dia de Sant Jordi, a més de la fira d’intercanvi, tornarà a aplegar diferents activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia. D’una banda, el llibre gegant del Passeig, un exercici d’escriptura col·lectiva que enguany inaugurarà la presidenta de les Cuineres del Bages, Dolors Gómez. El grup de cuineres, a més, oferirà també durant la tarda una degustació gastronòmica i hi haurà una lectura de poesia. La parada de Quin Passeig la promouen Diesa Restauració i Regió7 i hi tenen cabuda diferents entitats com el Centre de Normalització Lingüística Montserrat o les Cuineres del Bages.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet