Alta ocupació de les cases de colònies gràcies al turisme familiar

abr. 16, 2014 No Comments by

L’ocupació de les cases de colònies de Catalunya durant aquesta Setmana Santa és propera al 100%, segons dades recollides per l’Acellec, associació que agrupa destacades empreses del sector. El perfil dels clients d’aquestes vacances de primavera correspon al propi del turisme familiar que troben a les cases de colònies els equipaments, els serveis, el confort i els preus que busquen.

Les estadístiques positives per aquests dies festius van en la línia de l’increment de reserves per aquest estiu vinent que, a hores d’ara, és de l’ordre del 10% per sobre del 2013.

Actualment a les estades d’estiu a les cases de colònies s’hi poden trobar activitats molt variades, que van des de l’aprenentatge dels idiomes,  tallers de teatre, esports, aventura, etc.

L’Acellec, que agrupa a unes quaranta empreses del sector del lleure, l’educació i la cultura, gestiona de forma directa més de 6.000 llits amb un total d’unes 600.000 pernoctacions a l’any. La facturació global supera els 20 milions d’euros, es dona feina estable a 500 persones i en les èpoques de màquina demanda s’arriba als 3.000 professionals.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet