Es clou amb èxit el curs de cuina del programa Reincorpora realitzat a Althaia

abr. 15, 2014 No Comments by

Aquest matí s’ha celebrat l’acte de cloenda del curs d’ajudant de cuina per a col·lectivitats fet gràcies el programa Reincorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, coordinat pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), en col·laboració amb les fundacions Althaia i Adsis. Durant la celebració s’ha fet l’entrega de diplomes als participants. Aquesta formació ha tingut una durada de 400 hores de les quals 274 s’han fet a les instal·lacions de la Fundació Althaia.

16 interns, la majoria del Centre Penitenciari Lledoners, han participat en aquesta formació que tenia com a finalitat principal l’adaptació dels alumnes a les funcions pròpies del sector de l’hoteleria i la restauració en general i, en particular, al subsector de la restauració comercial i col·lectiva -menjars preparats, empreses dedicades a l’emmagatzematge, envasament i distribució de productes alimentaris-, de manera responsable i participativa. Per desenvolupar aquesta acció formativa s’ha comptat amb la col·laboració docent de l’Escola Joviat de Manresa, experta en aquest sector, i amb els professionals de les diferents cuines de la Fundació Althaia.

En l’acte d’avui hi han participat el Director del Centre Penitenciari Lledoners, Domingo Estepa, el Coordinador estatal del programa Reincorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, Josep S. Oms, la Coordinadora de l’Àrea d’Inserció del CIRE, M. Carmen Calderon, el Dr. Joan Bosch, director de Qualitat, Innovació i Docència d’Althaia i Daniel Saéz, Coordinador de l’Àrea Laboral de la Fundació Adsis. En les seves intervencions s’ha valorat l’esforç dels participants en la realització d’aquest curs i la implicació que han demostrat. També se’ls ha animat a continuar endavant en el trajecte que els queda per recórrer, oferint-los suport i acompanyament en la difícil tasca de buscar feina, el que de fet representa la fase final d’aquest itinerari formatiu.

Els participants també han volgut agrair a totes les institucions implicades l’oportunitat que se’ls ha brindat per poder fer aquest curs formatiu alhora que han suggerit que se’n puguin fer noves edicions que puguin seguir beneficiant altres interns.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet