El Consell Comarcal del Bages ofereix un taller gratuït sobre reputació turística a Internet

abr. 15, 2014 No Comments by

Saber qui i què opina sobre la nostra empresa o marca permet adoptar bones pràctiques per millorar la reputació

Amb el títol “Reputació Online”, el Consell Comarcal del Bages ofereix una jornada dedicada a les empreses turístiques, que es farà el dimecres 30 d’abril, a les 4 de la tarda, a la seu del Consell. En aquest taller gratuït s’explicarà com millorar la reputació online d’un negoci turístic, i com localitzar i analitzar la reputació online per tal d’actuar convenientment a fi de millorar la imatge a Internet.

El taller està dirigit a professionals d’empreses privades i entitats públiques de tots el àmbits del sector turístic: allotjaments, restauració, atraccions, centres de visitants, etc. amb els objectius de sensibilitzar-los de la importància de la reputació online per a la competitivitat de les empreses, serveis i destinacions turístiques, i donar un conjunt de coneixements teòrics i pràctics que permetin millorar la gestió de la reputació a Internet, amb especial èmfasi en l’autogestió i l’aprofitament de recursos gratuïts disponibles a la xarxa.

Durant la jornada s’analitzaran exemples de casos reals i es donarà molta importància a localitzar on s’està opinant de la nostra empresa o marca, analitzar qui està opinant, identificar àrees de millora i adoptar bones pràctiques en gestió de respostes i tenir eines per al seguiment de la reputació al llarg del temps. El ponent de la jornada serà Rafael González, de Vivential Value.

Cal reservar plaça i inscriure’s a través del formulari que es pot trobar en aquesta adreça: http://ves.cat/j3GI

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet