80 persones participen a la caminada convocada a Vic per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física

abr. 15, 2014 No Comments by

Una vuitantena de persones van sortir a caminar dimarts passat a Vic per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física. La caminada, convocada pel CAP Vic Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS), l’Ajuntament de Vic i la Universitat de Vic, va sortir des de l’edifici de la Universitat i es va dirigir cap a la zona esportiva, les pistes d’atletisme i el camp de futbol. De tornada a la Universitat i després d’una hora de recorregut, els participants van poder gaudir d’un refrigeri.

L’edició d’enguany de la caminada ha guanyat participants respecte d’anys anteriors i es consolida com una activitat que vol difondre els beneficis de l’activitat física en la salut de les persones. L’OMS recomana 30 minuts d’activitat física al dia per als adults i 60 per als nens i adolescents. La pràctica habitual de l’exercici físic redueix el risc de patir malalties cardiovasculars, certs tipus de càncer, diabetis o obesitat, a l’hora que contribueix al benestar psicològic de les persones que el practiquen.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet