Sant Joan de Vilatorrada estrena el nou magatzem per a la Brigada Municipal

abr. 14, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada disposa d’un nou espai de magatzem per a la Brigada Municipal que ha estrenat al número 16 del carrer Vilatorrada. Les instal·lacions, amb una superfície de més de 1.000 metres quadrats, permetran guardar i endreçar el material a la Brigada Municipal d’Obres i Manteniment, que també assumeix tasques de jardineria. Fins ara, la Brigada feia servir com a magatzem les antigues naus de Can Bargay que estaven en una zona verda inundable i en unes condicions insalubres per als treballadors municipals. El magatzem, que també disposa d’un toro elevador, és de lloguer i l’Ajuntament es reserva una opció de comprar en un termini de 10 anys.

Més de 20 persones

La Brigada Municipal compta en l’actualitat, amb una plantilla de catorze operaris fixos i vuit persones més procedents dels plans d’ocupació.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet