Althaia acull l’acte de cloenda d’un curs de cuina que ha comptat amb la participació de 17 interns penitenciaris

abr. 14, 2014 No Comments by

Aquest dimarts al matí, dia 15 d’abril, se celebrarà l’acte de cloenda del curs d’ajudant de cuina per a col·lectivitats fet mitjançant el programa Reincorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, coordinat pel Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE)  i en col·laboració amb les fundacions Althaia i Adsis. Es tracta d’una formació que ha tingut una durada de 400 hores de les quals 274 s’han fet a les instal·lacions de la Fundació Althaia de Manresa.

17 interns, la majoria del Centre Penitenciari Lledoners, han participat en aquesta formació que tenia com a finalitat principal l’adaptació dels alumnes a les funcions pròpies del sector de l’hoteleria i la restauració en general i, en particular, al subsector de la restauració comercial i col·lectiva -menjars preparats, empreses dedicades a l’emmagatzematge, envasament i distribució de productes alimentaris-, de manera responsable i participativa. Per desenvolupar aquesta acció formativa s’ha comptat amb la col·laboració docent de l’Escola Joviat de Manresa, experta en aquest sector, i amb els professionals de les diferents cuines de la Fundació Althaia.

En l’acte de demà dimarts, en que es farà el lliurament de diplomes als participants, hi assistiran el Director del Centre Penitenciari Lledoners, Domingo Estepa, el Coordinador estatal del programa Reincorpora de l’Obra Social ”la Caixa”, Josep S. Oms, i la Coordinadora del programa Reincorpora a Catalunya, Lourdes Dueñas, així com representants de la Fundació Althaia i d’Adsis.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet