Joves de Sant Vicenç aprenen nocions bàsiques de primers auxilis sota el guiatge dels professionals del CAP

abr. 11, 2014 No Comments by

Una vuitantena de joves de 17 i 18 anys de l’institut de Sant Vicenç han participat en els tallers de primers auxilis que organitzaven els professionals de l’Equip d’Atenció Primària, on han pres consciència de com cal actuar davant d’una emergència i han après algunes nocions bàsiques de reanimació cardiopulmonar. L’activitat, que s’ha dut a terme per primera vegada, ha rebut una valoració molt positiva tant dels estudiants i dels professors de l’institut com dels professionals de la salut.

Els tallers s’han organitzat en tres grups i els han impartit cinc membres de l’EAP. Els continguts han combinat una part teòrica amb una de pràctica, en què s’han representat situacions reals i s’ha demanat als estudiants que actuessin com ho farien en el cas d’una emergència. Una enquesta feta als alumnes participants abans i després dels tallers ha demostrat la utilitat de l’activitat per millorar els coneixements en aquesta matèria.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet