Diesa s’afegeix al Dia Mundial de la Salut editant unes estovalles que promouen hàbits saludables

abr. 11, 2014 No Comments by

Diesa Restauració s’ha volgut afegir a la commemoració del Dia Mundial de la Salut, que va ser aquest dilluns, i al conjunt d’actes que diferents entitats organitzen al llarg de tota la setmana amb l’edició d’un model d’estovalles per promoure els hàbits saludables. Es tracta d’unes estovalles de paper que poden trobar-se a partir d’aquesta setmana a diferents establiments del grup, entre els quals la cafeteria BreicCafè, ubicada a la Fundació Universitària del Bages i que recentment ha aconseguit l’acreditació AMED que promou l’Agència de Salut Pública de Catalunya per la seva oferta de cuina mediterrània i saludable.

A les estovalles s’hi poden veure dues piràmides. D’una banda, la ja coneguda piràmide dels aliments, que aconsella la quantitat i freqüència amb què s’han de consumir els diferents grups d’aliments al llarg d’una setmana. De l’altra, la piràmide de l’exercici físic amb diferents propostes d’activitats i la freqüència recomanada. L’edició d’aquest material ha estat possible gràcies a la col·laboració amb la Fundació Universitària del Bages i el seu programa d’Universitat Saludable.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet