Una vuitantena de professionals es reuneixen demà a les Jornades d’Actualització en Medicina Física i Rehabilitació

abr. 10, 2014 No Comments by

La Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Althaia acull demà les XXIV Jornades d’actualització en Medicina Física i Rehabilitació en la que hi participaran una vuitantena de professionals. Aquesta és la jornada anual de la Societat Catalana de Rehabilitació i Medicina Física que enguany organitza el servei d’aquesta especialitat de la Fundació Althaia.

La plataforma de telerehabilitació cognitiva en el dany cerebral, que fa un any que funciona a Althaia, serà un dels temes que es tractaran en aquestes Jornades. I és que una de les dues taules rodones centrals versarà sobre les noves tecnologies aplicades a la rehabilitació. L’altre tema, també d’actualitat, servirà per analitzar i actualitzar els coneixements sobre les disfuncions del sòl pelvià. Hi participaran ponents d’àmplia experiència en cada un d’aquests àmbits que en acabar la seva intervenció obriran un espai per al debat i l’intercanvi d’experiències.

Aquest fòrum de treball comptarà també amb una part més pràctica. Es faran dos tallers, un dedicat a la disfàgia orofaringea i l’altre a la mesura instrumentada de la funció de la mà amb guants informatitzats.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet