Kids&Us continua la seva expansió internacional amb l’obertura de centres a Mèxic, Portugal i la República Txeca

abr. 10, 2014 No Comments by

Kids&Us prepara l’obertura d’escoles d’idiomes a Mèxic, Portugal i la República Txeca. L’empresa intensifica d’aquesta manera la seva expansió internacional cap a nous mercats, en el que suposa la primera sortida d’Europa des de la seva creació, ara fa 11 anys. Actualment, compta amb centres a Espanya, Andorra, Itàlia, França i Bèlgica. En total, aquest curs són 156 escoles que sumen més de 40.000 alumnes.

Els plans de futur de la companyia s’han presentat aquest cap de setmana en la convenció anual, que ha reunit a Sitges a més de 400 persones vinculades a l’empresa. Les obertures internacionals s’afegeixen a les que es produïran en l’àmbit nacional el proper curs escolar. A la convenció també s’han donat a conèixer les darreres novetats en l’àrea pedagògica i la planificació de la nova campanya 2014-2015.

Sobre Kids&Us

Kids&Us és una xarxa d’acadèmies d’idiomes especialitzada en l’aprenentatge primerenc. Ofereix cursos per a nens a partir d’un any d’edat seguint una metodologia pròpia i exclusiva que es basa en la immersió lingüística i en la reproducció del procés d’adquisició de la llengua materna. Kids&Us té la seva seu a Manresa (Barcelona), des d’on es dissenyen els cursos i es desenvolupen tots els materials pedagògics.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet