Aquest divendres, caminada popular a Capellades per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física

abr. 10, 2014 No Comments by

El CAP de Capellades organitza una caminada popular per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física. Tindrà lloc demà divendres, dia 11 d’abril de 2014, i anirà des del CAP fins a la Font de la Reina, des d’on tornarà al CAP. La sortida serà a les 10 h del matí. Les persones que vulguin participar-hi poden inscriure’s durant tota aquesta setmana al CAP. Els participants podran gaudir d’un esmorzar quan finalitzi la caminada i, a més, entraran en el sorteig de diferents articles esportius cedits per l’empresa Munich. Aquesta activitat té el suport de l’Ajuntament de Capellades i de diferents establiments de la població.

Xerrada sobre activitat física i salut

Amb l’objectiu de continuar difonent els beneficis de l’activitat física per a la salut, el proper dia 8 de maig de 2014 s’ha organitzat una xerrada al casal social “La Lliga de Capellades”. Anirà a càrrec de l’esportista Jordi Flix i de les referents del Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES) de l’Equip d’Atenció Primària de Capellades, Sílvia Díaz i Elisenda Lázaro.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet