L’Equip d’Atenció Primària de Santa Margarida de Montbui celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física

abr. 04, 2014 No Comments by

L’Equip d’Atenció Primària de Santa Margarida de Montbui, amb el suport de l’Ajuntament del municipi i de l’Ateneu del nucli antic, ha organitzat un seguit d’activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física i promoure un estil de vida més saludable entre la població. Les activitats tindran lloc dijous 10 d’abril de 2014 i són gratuïtes i obertes a tothom.

D’11 a 12 h. Sessió d’estiraments  al Centre d’Atenció Primària (CAP), a càrrec de Teresita Sureda, infermera del Centre.

De 12 a 13 h. Xerrada sobre higiene postural al CAP, a càrrec de Bàrbara Amor, infermera del Centre.

De 13.15 a 14 h. Caminada a l’aigua, ala piscina MontAqua, a càrrec de Margarita Garcia, infermera del Centre.

De 15 a 16 h. Xerrada sobre beneficis de l’activitat física a l’Ateneu del nucli antic, a càrrec de Raúl Vallés,  metge de família del Centre.

De 16 a 17.30 h – 18 h. Aperitiu i caminada pel nucli antic.

De 18 a 19 h. Classe de Zumba, al MontMercat, a càrrec d’Iris Bertran, monitora de l’Esquaix Igualada. Quan finalitzi l’activitat, s’oferirà un refrigeri a tots els participants.

Per a  l’activitat a la piscina, cal fer la inscripció prèvia al CAP (contacteu amb Margarita Garcia), ja que les places són limitades a 20 persones. Cal portar banyador, xancletes i casquet de bany. Per a la resta d’activitats, es recomana portar roba esportiva i calçat adequat, així com protecció solar i aigua per a la caminada de la tarda.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet