L’Hospital de Berga organitza una taula rodona amb esportistes, metges i entrenadors per parlar de salut i esport

abr. 03, 2014 No Comments by

L’acte, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, es farà dilluns, a les 5 de la tarda, al Pavelló de Suècia de Berga i és obert a tothom.

Fer esport és sempre saludable? Calen revisions prèvies? Com podem evitar lesions? Quina és l’activitat física més adequada a cada persona? Aquestes són algunes de les preguntes que es respondran en la taula rodona “Fem salut. Feme sport. Fem-ho bé!”, que ha organitzat la Fundació Hospital Sant Bernabé, per sumar-se als actes del Dia Internacional de l’Activitat Física. L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 7 d’abril, a les 5 de la tarda, al Pavelló de Suècia. L’entrada és lliure i pot accedir-hi tothom.

A la jornada hi participaran el doctor Josep Batlló, metge traumatòleg especialista en Medicina Esportiva de l’Hospital Sant Bernabé de Berga; Albert Navarrete, director del gimnàs Alter Sport i especialista en activitat física saludable; Pau Bartoló, llicenciat en INEF i diplomat en Fisioteràpia; i Dani Tristany, corredor internacional de muntanya de l’equip La Sportiva. La moderadora serà la periodista i corredora d’ultrafons Marta Muixí.

Reunint esportistes, metges i experts en activitat física, es vol aconseguir parlar dels beneficis, però també dels riscos, de practicar esport. L’Hospital Sant Bernabé creu necessari continuar insistint en la necessitat de moure’s per millorar la qualitat de vida, però també de fer-ho d’una forma controlada i adequada a l’estat físic de cadascú.

L’Hospital ha comptat amb la col·laboració del gimnàs Alter Sport i de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, per a l’organització i difusió d’aquesta jornada, que s’emmarca en la voluntat d’aquest centre sanitari d’anar-se obrint a la ciutadania i oferir xerrades, activitats i informacions que pugui ser d’utilitat per millorar els hàbits saludables dels berguedans.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet