El CNL Montserrat, amb la col·laboració de Diesa i Òmnium Bages, organitza per aquest Sant Jordi una fira d’intercanvi de llibres en català

abr. 02, 2014 No Comments by

Facilitar que per Sant Jordi tothom tingui accés a un llibre i allargar la vida d’aquells llibres que tenim a casa i ja hem llegit. Aquest és l’objectiu de la fira d’intercanvi de llibres en català que es farà per primera vegada a Manresa la propera diada de Sant Jordi i que promou el Centre de Normalització Lingüística Montserrat amb la col·laboració de Diesa Restauració i Òmnium Bages. Una iniciativa que vol contribuir al foment de la lectura en llengua catalana, ja que tots els llibres per intercanviar han de ser en català.

A partir del dia 2 d’abril, tothom qui vulgui participar en aquest intercanvi pot portar els seus llibres a les seus del CNL Montserrat (C/ Jaume I, número 8, 2n pis), a Òmnium Bages (C/ del Bruc, número 99, 1r pis), al bar Òscar (C/ Sant Joan Baptista de la Salle, s/n) o al restaurant Passeig (Passeig Pere III, 36). En el moment d’entregar el llibre, es lliurarà un val d’intercanvi que servirà per endur-se un altre llibre de la parada del CNL Montserrat a l’estand de Quin Passeig, el mateix dia de Sant Jordi. Els llibres que es portin han de ser contes o novel·les en català i han d’estar en bon estat.

El termini per portar els llibres per intercanviar s’allarga fins al dia 11 d’abril en el cas dels punts de recollida del CNL Montserrat i d’Òmnium Bages i fins al dia 22 d’abril per als establiments Òscar i Passeig.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet