El CAP de Vilanova del Camí promou els hàbits saludables amb una caminada oberta a tothom

abr. 02, 2014 No Comments by

El CAP de Vilanova del Camí intensifica les activitats de promoció dels hàbits saludables coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física. Per aquest motiu ha organitzat una caminada oberta a tothom, que es farà el dilluns 7 d’abril de 2014. Seguirà un recorregut sense gaires dificultats, apte per a tots els assistents, d’una durada aproximada de dues hores. L’activitat té el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Els participants sortiran a un quart de deu del matí del CAP. Es recomana que portin calçat adequat, gorra per protegir-se del sol i aigua per hidratar-se. La inscripció és gratuïta.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet