La gent gran del Bages es prepara per al Congrés Nacional en un acte que ha reunit una cinquantena de persones

març 28, 2014 No Comments by

Una cinquantena de persones, entre alcaldes, regidors i representants d’associacions i entitats de gent gran del Bages, van participar ahir en l’acte precongresual que s’ha fet a Manresa per preparar el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran, d’àmbit català, que se celebrarà el mes d’octubre a Sant Benet, i que ha estat inaugurat per Joan Vinyes, conseller comarcal de Benestar Social i Família. Amb aquest acte es volien presentar les dues ponències que s’hi faran –“Persona, societat i benestar” i “La Catalunya del futur”- per tal que la gent gran pugui fer-hi aportacions que reflecteixin de la millor forma possible els aspectes que més interessen i preocupen aquest col·lectiu. Alexis Serra, cap del Gabinet de la Consellera del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, que ha presentat les ponències, ha dit als assistents que aquesta “és una ocasió privilegiada per fer-se sentir” .

Per això s’han preparat un qüestionari sobre les ponències i un altre qüestionari sobre els interessos i demandes de la gent gran, que s’han fet arribar a les associacions i entitats. Joan Cals, delegat del Bages al Consell de la Gent Gran de Catalunya, ha remarcat la importància de fer-se sentir per aquest procediment organitzat i ha destacat que una de les millores que aporta el congrés d’enguany, és que se’n farà un seguiment posterior per garantir el compliment dels acords que s’hi hagin pres, una mesura que ha estat molt ben rebuda pels assistents.

Finalment, Joan Vinyes ha fet lectura de les persones interessades en assistir com a delegats del Bages al 7è Congrés nacional de la Gent Gran les quals han estat acceptades  per tots els assistents. Després, la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Mercè Cardona, ha fet la cloenda de l’acte.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet