El director general de Comerç parlarà demà a la Cambra de la nova ordenació comercial de Catalunya

març 27, 2014 No Comments by

El director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, serà demà divendres 28 de març a la Cambra de Manresa per participar en un esmorzar empresarial en què parlarà de la nova ordenació comercial de Catalunya. L’acte començarà a les 9 del matí i per assistir-hi cal inscriure’s trucant al 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a goviedo@cambramanresa.org.

La principal novetat legislativa en matèria comercial a Catalunya ha estat l’aprovació de la llei catalana d’horaris comercials, que amplia de 8 a 10 els festius en què els comerços poden obrir. A més, els ajuntaments tenen la possibilitat de modificar 2 dates de les 8 que proposa la Generalitat i, a més, en poden fixar 2 més coincidint amb festes o esdeveniments locals. A Manresa, això obriria la porta que les botigues estiguessin obertes, a més de per la Fira de Sant Andreu i la Fira de l’Ascensió, en dates en què la ciutat rep molts visitants, com és el cas de la Fira de l’Aixada o la Mediterrània.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet