El CAP Igualada Urbà organitza sortides de marxa nòrdica per millorar la salut dels seus usuaris

març 27, 2014 No Comments by

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) Igualada Urbà ha iniciat una nova activitat grupal amb els seus usuaris. Es tracta de fer caminades del tipus marxa nòrdica, una modalitat en què els participants porten uns bastons especials que els permeten activar també la part superior del cos mentre caminen. Aquesta activitat es fa cada divendres al matí, té una durada aproximada d’una hora i mitja, i està dirigida per una infermera i una metgessa de l’Equip. En les sortides que s’han fet fins ara, hi han participat una mitjana de quinze persones.

La marxa nòrdica té nombrosos beneficis per a la salut: és un excel·lent entrenament cardiorespiratori i el fet d’utilitzar els bastons incrementa el consum calòric i millora l’equilibri, sense augmentar la percepció de cansament. D’aquesta manera, l’activitat de caminar es fa més eficient i saludable.

Sortida especial pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, l’EAP ha organitzat una caminada especial, més llarga, oberta a tothom que tingui pals de marxa nòrdica i  vulgui participar-hi. Tindrà lloc el dia 4 d’abril. Els participants sortiran a les 9.30 del matí des del CAP i aniran fins a la Font Trobada.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet