El Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de l’ICS a l’Anoia i l’Hospital d’Igualada posen en marxa un grup de suport a l’alletament matern

març 26, 2014 No Comments by

El Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de l’Institut Català de la Salut (ICS) a l’Anoia i l’Hospital d’Igualada han posat en marxa un grup de suport a l’alletament matern, que vol convertir-se en un punt de trobada de mares que estan donant el pit als seus nadons. Es tracta d’un espai que ha de servir per compartir experiències i resoldre els dubtes que sovint sorgeixen durant aquesta etapa. El grup estarà conduït per llevadores i es reunirà cada dijous al matí, de 10.15 a 11.15 hores, al Casal del Passeig, al Passeig Verdaguer, número 67, d’Igualada.

Les claus d’una lactància exitosa

Per a moltes mares la lactància és molt fàcil i la van fent de forma instintiva, però per a altres s’inicia amb dificultats i això els genera molts dubtes que sovint els provoquen angoixa. Per això, és necessari que tinguin una informació adequada i disposin de suport, tant familiar com professional. La llevadora és la professional més propera per informar, assessorar i ajudar la dona en aquest aspecte, ja sigui en les visites i l’educació maternal que es duen a terme durant l’embaràs, en els primers dies del postpart a l’hospital o, posteriorment, en el seguiment que es fa des del centre de salut.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet