Arrenquen les 28es Jornades Cientificotecnològiques amb un reconeixement a les empreses que s’impliquen en la formació dels alumnes

març 26, 2014 No Comments by

El Director General de Centres Públics de la Generalitat, Antoni Llobet, considera que l’Institut Lacetàniade Manresa és un referent de país en tot allò que té a veure amb la formació professional i la col·laboració que manté, des de fa molts anys, amb les empreses per facilitar la formació del alumnes. Llobet, que va fer aquesta afirmació dilluns al vespre, amb motiu de la inauguració de les 28es Jornades Cientificotecnològiques, va explicar que l’autèntica projecció de referent de país del Lacetània l’havia constatada amb el contacte del dia a dia amb els centres escolars.

En la mateixa línia, l’alcalde de Manresa,Valentí Junyent, va dir que “sovint no valorem prou el que tenim” en relació a l’alt nivell de l’institut. Va donar relleu a la demostrada capacitat de col·laboració entre les empreses i el centre educatiu.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Manresa i president de la Fundació Lacetània, Pere Casals, va agrair el paper que han tingut i tenen les empreses en la formació dels alumnes de l’institut, les quals “fan una gran labor social”. Sobre  les Jornades que enguany permeten aprofundir sobre el nou món digital va deixar clar que “la xarxa és l’eina” i va remarcar la importància que darrere l’eina hi ha unes necessitats, però també uns valors.

L’acte inaugural es va iniciar amb la presentació de les Jornades a càrrec del Director de l’institut, Francisco J. Fernández. Enguany, les Jornades analitzen les diferents cares associades al món d’internet i la revolució que suposen, amb totes les seves virtuts i els seus punts foscos. Fernández va recordar que les Jornades són obertes a la ciutadania, més enllà dels alumnes de l’institut.

En el decurs de l’acte, les autoritats van lliurar reconeixements a diferents organitzacions i empreses per haver-se implicat en les pràctiques dels alumnes. Els premis van ser per a:

  • Anelco Electrònica
  • Col·legi d’Advocats de Manresa
  • Manresana de Maquinària
  • Althaia Xarxa Assistencial
  • Marcel Automoció
  • Info PC Manresa
  • Servei Tècnic Berral
  • Ausa Center
  • Airplan
  • Metalbages (Gestamp)

La conferència inaugural va anar a càrrec d’Ismael Peña-López, professor de Polítiques Públiques per al Desenvolupament de la UOC que va parlar sobre “La revolució digital: per què costa tant de veure”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet