Althaia estrena un blog dedicat a la pediatria

març 25, 2014 No Comments by

La Fundació Althaia ha posat en marxa el “Blog de Pediatria – Vivim i creixem amb salut”. Es tracta del primer blog assistencial de la Fundació Althaia que s’ha creat amb la voluntat que sigui una nova via de comunicació entre els professionals i els seus pacients.
L’objectiu del blog és que es converteixi en una font d’informació de confiança i propera. En cap cas pretén ser o substituir una consulta mèdica, sinó que es tracta d’oferir informació que pot ser d’interès per a pediatres i professionals de la salut, pares i mares, escoles… i, en definitiva, per a totes aquelles persones que d’alguna o altre manera estan en contacte amb les criatures.
A través d’aquest canal es compartiran coneixements, inquietuds i experiències tot parlant de temes com les vacunes, les infeccions, les malalties més típiques en la infància i aquelles que no ho són tant, etc.

 

El Blog de Pediatria s’emmarca dins de la Blogosfera d’Althaia que va néixer fa un any i on s’hi pot trobar un espai web destinat als metges i infermeres residents, un altre dedicat a la formació i docència que s’ofereix des de la institució i un darrer dels professionals de la Clínica Sant Josep. L’objectiu de la institució manresana és fer créixer aquest nou canal de comunicació.
>> Cliqueu aquí per consultar el Blog de Pediatria.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet