ExpoBages Ascensió presenta una nova imatge que simbolitza una comarca dinàmica i alegre

març 21, 2014 No Comments by

L’ExpoBages i Fira de l’Ascensió tornaran a confluir, de forma coordinada,al centre de Manresa, els dies 9, 10 i 11 de maig. L’experiència positiva de la darrera edició ha fet que els responsables de Fira de Manresa i de la UBIC hagin decidit continuar la línia de treball en comú iniciada l’any passat i que va donar bons resultats. La suma d’esforços de concentrar les dues fires en un sol cap de setmana, i amb el comerç obert, va fer que milers de persones sortissin al carrer.

La gran fira tornarà a ocupar els principals carrers del nucli urbà: plaça Sant Domènec, plaça Espanya, plaça de la Reforma, Passeigde PereIII, Muralla, Guimerà, Alfons XII, etc. A falta de poc menys de dos mesos, Fira de Manresa i Ajuntament defineixen el dispositius per aconseguir una bona accessibilitat i mobilitat durant els dies de fira.

El sector que ocuparà una superfície més important serà el de l’automoció, però també hi haurà una important presència d’empreses d’alimentació, serveis i artesania.

La presentació s’ha fet aquest migdia amb la participació deSílvia Gratacós, regidora dePromoció Econòmicade l’Ajuntamentde Manresa;Jaume Pont, president de la UBIC;Llorenç Juanola, president de la comissió organitzadora i Xavier Bayo, autor dela novaimatge que identifica la fira.

 

Una nova imatge, alegre i plena de color

Les dues organitzacions han volgut que els canvis que es porten a terme ala novaExpoBages Ascensió es visualitzessin en una nova imatge, moderna, alegre i simbòlica de la comarca del Bages. A partir d’un procés de selecció, el cartell anunciador és obra de Xavier Bayo, un jove dissenyador manresà, actualment resident a Santpedor.

Segons la descripció del propi artista, “la idea principal neix de la inspiració d’un castell de focs com a reflex de la projecció d’un espectacle per a una multitud”. Afegeix que “el símbol és la suma de molts elements circulars i rectangulars que realitzen una rotació estudiada per tal que, entre tots, es visualitzi la comarca del Bages, des de l’epicentre que és Manresa, creant la imatge d’unió”

 

Llorenç Juanola continua al capdavant de l’organització

La comissió organitzadora la presidirà el comerciant manresà Llorenç Juanola. Aquest empresari va assumir la presidència d’ExpoBages l’any 2009 i, en aquest període, s’han portat a terme múltiples accions per dinamitzar aquesta fira multisectorial, referental conjunt dela Catalunya Central. A la comissió també hi ha representants d’Ajuntamentde Manresa,Cambra de Comerçde Manresa,UBIC, així com professionals d’àmbits diversos i tècnics de Fira de Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet