150 especialistes en diagnòstic prenatal participaran en una jornada a Althaia

març 17, 2014 No Comments by

Aquest proper divendres, 21 de març, la Sala d’actes de l’Hospital Sant Joan de Déu acollirà la XXII Jornada catalana de diagnòstic prenatal ecogràfic que enguany organitza el Servei de Ginecologia i Obstetrícia d’Althaia. Es tracta d’una trobada dels millors especialistes de Catalunya en diagnòstic prenatal en la qual es promou que, tant des de grans hospitals com des de centres més petits, es presentin casos i s’intercanviïn experiències en un camp de la medicina que està en permanent evolució.

La jornada presenta dues parts diferenciades, mantenint el format habitual d’aquesta jornada de la Secció d’Ecografia de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia. Una primera part dedicada a l’exposició de casos clínics, experiències reals amb les quals s’han trobat els professionals, amb presentacions que se centraran en la iconografia. La segona part estarà dedicada a la presentació de casos clínics que tenen un diagnòstic ocult que seran analitzats i comentats per parelles d’ecografistes que, sense conèixer el resultat final, ajudaran a fer l’exercici mental del procés de diagnosi. S’afavorirà així a un major dinamisme en la discussió.

Al final de la jornada es celebrarà l’Assemblea de la Secció d’Ecografia de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia.

 

Cliqueu aquí per consultar el programa de la jornada

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet