Sant Vicenç de Castellet inicia cursos d’educació viària per als alumnes de Primària de les tres escoles del municipi

març 12, 2014 No Comments by

Aquest mes de març l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i la Policia Local han iniciat cursos d’educació viària per als alumnes de Primària de les tres escoles del municipi. La iniciativa, fruit de la voluntat de la regidoria de Governació i Seguretat Ciutadana donarà a conèixer les normes de trànsit i les senyals bàsiques de circulació a 275 escolars de 2n, 4t i 6è de l’Escola Sant Vicenç, del CEIP Puigsoler i de l’Escola Mare de Déu del Roser. Les sessions, d’una hora de durada, compten amb la participació dels agents de la Policia Local, i tenen com a objectiu ampliar els coneixements dels alumnes i promoure els bons hàbits i les actituds a la via pública.

En tots els àmbits

Els agents expliquen els comportaments correctes dels usuaris de la via pública, ja sigui com a conductors, passatgers, vianants, així com l’ús correcte de bicicletes, patinets o skateboards. Les classes d’educació viària s’han pogut recuperar gràcies a la col·laboració dels directors dels centres i a la voluntat de la Policia Local de posar de manifest la importància que els nens i nenes coneguin les normes bàsiques de trànsit. Les dades de sinistralitat indiquen que els menors solen desconèixer les normes de circulació, tant en el seu rol de vianants com de conductors de bicicletes o altres elements.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet