110 comerços de Sant Joan de Vilatorrada han superat l’avaluació de qualitat en una prova pilot de la Diputació de Barcelona

març 12, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada s’ha convertit en el primer municipi de la província de Barcelona en avaluar el seu comerç d’acord amb els paràmetres de qualitat que ha fixat la Diputació de Barcelona. La feina que han portat a terme conjuntament les dues institucions ha permès sensibilitzar els establiments locals per adaptar-se a les exigències actuals dels consumidors.

Aquesta prova pilot, que ha tingut un any de durada, ha permès constatar la bona predisposició del comerç de Sant Joan de Vilatorrada a posar-se al dia en diferents temes relacionats amb la informació i els drets dels consumidors. L’actitud positiva s’ha demostrat amb la voluntat d’adaptar-se a la normativa per part dels que, per desconeixement o altres motius, no ho havien fet.

Aquest migdia, s’ha fet pública la relació dels 110 comerços han rebut o rebran properament la certificació  de qualitat.La salade plens ha quedat petita per acollir els comerciants que han fet el pas endavant per guanyar l’acreditació de qualitat. L’acte l’ha presidit l’alcalde Gil Ariso, el diputat de Comerç de la Diputació, Jordi Oliva i el regidor de Comerç, Jordi Gesé. Tots han remarcat la predisposició generalitzada en fer costat a aquesta prova pilot.

Entre els molts aspectes concrets que s’han analitzat hi ha els tiquets de caixa,  informació dels preus, els cartells de l’horari, els fulls de reclamacions, etc. Els cens actuals de botiguers i comerciants a Sant Joan és d’uns 170.  Aquells establiments que no hagin estat avaluats ho podran fer sempre que vulguin i comptaran amb el suport de l’Ajuntament.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet