Dilluns comença la Setmana de la Dona a Sant Vicenç de Castellet

febr. 28, 2014 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet inicia dilluns la Setmana de la Dona, en el marc dels actes que es programen arreu coincidint amb la jornada del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. El municipi proposa activitats fins dissabte en què destaquen el segon Sopar de Dones, divendres a la nit a Cal Soler, i l’excursió “El Setè Camió” que passarà per Figueres, La Vajol i Coll de Lli amb l’escriptora Assumpta Montellà. Les inscripcions per a la sortida de dimarts s’han de fer a l’OAC de l’Ajuntament i tenen un preu de 22 euros que inclouen l’autobús, la guia, l’entrada al castell i el dinar. El sopar popular serà a base de plats que portaran les persones assistents i les inscripcions també s’han de fer a l’OAC. En el transcurs del sopar es lliuraran els premis del II Concurs de Poesia, hi haurà ball, regals del pongo i l’actuació de les Gigis.

Taller de sol pèlvic

Els actes començaran dilluns al matí amb un taller al Centre d’Assistència Primària sota el nom Coneix i cuida el teu sol pèlvic en què s’explicaran exercicis per mantenir el to, la força i l’elasticitat del perineu. Dimecres es programaran dos tallers més sobre com fer un regal original i econòmic, a càrrec de Luciana Losada, i un altre sobre la gestió del temps. La jornada es tancarà amb la xerrada Avortament sí! Les dones decidim! a les 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament amb la diputada i regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Imma Moraldeda.

Presentació literària

Dijous al vespre serà el torn per a la presentació del llibre Valentes, la història de superació de vuit dones de Castellbell i el Vilar, que comptarà amb l’alcaldessa de Castellbell, Montse Badia, i algunes de les protagonistes. De cara a divendres s’exposaran manualitats a la plaça Clavé i es projectarà una pel·lícula al Casal de Joves El RKÓ. Finalment dissabte al matí es programa el taller Dóna una segona vida a la teva roba, L’Hora del Conte a la Biblioteca portarà La petita puça de la Maria Navarrete i a la tarda s’inaugurarà  el Centre Món Dona amb una xerrada sobre sexualitat i menopausa.

Exposició permanent

En el marc dels actes de la Setmana de la Dona es podrà veure fins a mitjan març l’exposició Simone de Beauvoir, feminista i escriptora a la Biblioteca Municipal.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet