La Primera Jornada de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central premia un pòster de l’Equip d’Atenció Primària de Capellades

febr. 27, 2014 No Comments by

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Capellades va guanyar el Tercer Premi pel pòster “Capellades opina: calés o salut? En parlem des del PAPSF”, presentat a la Primera Jornada de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central. Les sigles PAPSF corresponen al Programa atenció primària sense fum, que va promoure la realització d’una enquesta als usuaris del CAP en què se’ls demanava l’opinió sobre la possibilitat de modificar la llei antitabac per motius econòmics. La qüestió estava motivada pel debat sobre Eurovegas i per les exigències de l’empresa per relaxar la prohibició de fumar als espais públics.

Dels resultats, se’n desprèn una opinió majoritàriament negativa sobre modificar la llei antitabac. Així, bona part dels enquestats posa la salut per davant dels interessos econòmics. El col·lectiu d’exfumadors ha estat el més sensibilitzat en aquest aspecte. L’enquesta va fer-se a finals de maig de 2013, coincidint amb la Setmana Sense Fum, i va comptar amb la col·laboració de tots els professionals del centre.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet