La Cambra farà la setmana vinent una jornada per explicar les deduccions fiscals a l’R+D+i i les novetats introduïdes per la llei d’emprenedoria

febr. 27, 2014 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa i Acció han organitzat per la setmana vinent una jornada per explicar les deduccions fiscals a l’R+D+i i les novetats introduïdes per la llei d’emprenedoria, que va entrar en vigor el mes de setembre passat. La sessió tindrà lloc el dimecres 5 de març de 9.30 a 11.30 del matí a la sala d’actes dela Cambra i és gratuïta. Anirà a càrrec d’Eugenia Guerrero, del departament d’R+D empresarial d’Acció, i Juli Mas, director d’Innovació d’Innova Experts.

Poca implicació de les pime

Malgrat el potencial del sistema d’incentius fiscals a la innovació, es detecta que encara hi ha una baixa implicació de les empreses, especialment pel que fa a les pime, probablement per desconeixement. Precisament l’objectiu d’aquesta jornada és explicar a les petites i mitjanes empreses els elements més destacats de la nova legislació i exposar amb exemples pràctics les possibles vies de finançament de les deduccions fiscals per la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica. Al final de la sessió els participants podran consultar els seus dubtes amb els ponents.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet