Jornada sobre rehabilitació cardíaca amb la participació de la doctora en infermeria Tiny Jaarsma, experta de reconegut prestigi internacional

febr. 27, 2014 No Comments by

Aquest divendres 28 de febrer a les 13.00 hores, la Sala d’actes de Sant Joan de Déu acollirà la conferència “Importància dels programes de Prevenció Secundària i Rehabilitació Cardíaca en els pacients cardiòpates. Resultats d’un programa dut a terme a Althaia” en la qual hi participarà la professora Tiny Jaarsma, doctora en infermeria de reconegut prestigi internacional en aquest àmbit. Actualment, Jaarsma és professora de les ciències d’atenció, autocura i educació del pacient de la Universitat de Linköping, a Suècia. Ha contribuït en la promoció de la pràctica d’infermeria basada en l’evidència als Països Baixos i a nivell internacional, específicament en pacients amb insuficiència cardíaca.

Tiny Jaarsma ha estat la tutora de la tesi doctoral de la fisioterapeuta del Servei de Rehabilitació i Medicina Física d’Althaia, Núria Santaulària, qui durant aquesta sessió presentarà els resultats de l’estudi “Assaig clínic aleatoritzat per avaluar l’eficàcia d’un programa d’entrenament a l’esforç en pacients amb Cardiopatia Isquèmica”.

En aquesta jornada també hi prendran part la Dra. Montserrat Abenoza, Cap del Servei de Rehabilitació i Medicina Física i el Dr. Jordi Balcells, Cap del Servei de Cardiologia, ambdós d’Althaia.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet