Nostrum presenta al MWC un sistema que permet comprar menjar per emportar en una màquina de vending a través del mòbil o les Google Glass

febr. 24, 2014 No Comments by

La cadena de botigues de menjar per emportar Nostrum presentarà al Mobile World Congress de Barcelona una novetat mundial que consisteix en un sistema que permet controlar una màquina de vending a través del telèfon mòbil o de les Google Glass. D’aquesta manera, l’usuari pot escollir el que vol menjar i pagar-ho sense fer cues i ni tan sols tocar la màquina. Es tracta d’una tecnologia desenvolupada per Boira Digital i Soft for You que s’implantarà progressivament a les màquines de vending de productes Nostrum que s’estan instal·lant en espais de naturalesa molt diversa.

 

El sistema s’anomena Fast Vending i es podrà experimentar a l’espai Nostrum del Mobile World Center de l’edifici Movistar a la plaçade Catalunyai també a la botiga Nostrum de la plaça Europa, davant del nou recinte de Fira de Barcelona. Es tracta d’una solució acabada i que ja està a disposició del consumidor.

 

Com funciona el Fast Vending

El Fast Vending funciona connectant el dispositiu mòbil a la màquina de vending mitjançant la lectura d’un codi QR. Automàticament, el dispositiu mostra els productes disponibles, el client escull els que vol comprar, els confirma i fa el pagament. Tot seguit, la màquina expedeix els plats.

 

A bandade Boira Digital i Soft for You, per fer realitat aquest projecte, s’ha comptat amb la col·laboració de GPE Vendors, Prodelfi, La Caixa, Seidor i SAP.

 

Nostrum, líder en el sector del menjar per emportar

Nostrum és una empresa ubicada a Sant Vicenç de Castellet (Barcelona), que va introduir al nostre país el concepte americà conegut com a Home Meal Replacement, o menjar casolà de substitució. Va néixer l’any 1998 i compta amb més de 90 establiments, principalmenta Catalunya,Madrid i d’altres zones de l’estat. Per aquest any és previst que continuï el creixement de l’empresa amb l’obertura de 70 noves botigues.

 

Sobre Boira Digital i Soft for You

Boira Digital és una empresa tecnològica catalana, nascuda l’any 2012, adreçada al sector del comerç que ofereix solucions innovadoresi creativesper millorar la gestió de les empreses i enriquir l’experiència de compra per part dels clients. Boira Digital considera que les seves aportacions formen part del que se’n podria dir comerç 3.0.

Soft for You fa 20 anys que aporta solucions relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació. Des de fa 6 anys desenvolupa aplicacions per a mòbils i esdevé una de les empreses referents. En aquest projecte amb Nostrum i Boira Digital, Soft for You ha aportat el seu coneixement i tecnologia per integrar les màquines de vending amb les ulleres Google Glass.

 

Veure video de l’aplicació

http://youtu.be/UmqRGaQC-To

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet