Oberta la convocatòria per a una nova edició del concurs de receptes de Menjar i Beure a Manresa

febr. 20, 2014 No Comments by

Menjar i Beure a Manresa ha obert una nova convocatòria del concurs de receptes que tradicionalment se celebrava pels volts de Nadal. Enguany, poden presentar-se les propostes fins el dia 5 de març i el tema de les receptes és lliure. Els premis s’entregaran el dia 12 de març i consistiran en una càmera de fotos Nikon, dos forfets de dia a la Masella i un àpat per a dues persones al restaurant Maïami per al primer classificat; dos forfets de dia a la Masella i un àpat per a dues persones al restaurant Maïami per al segon classificat; i un àpat per a dues persones al restaurant Maïami per al tercer. Un jurat professional s’encarregarà de valorar i escollir les millors receptes.

Per presentar les receptes es pot descarregar una plantilla al web www.menjaribeure.net en què ja s’especifiquen els apartats que cal incloure: ingredients, mètode de preparació, toc final i presentació a taula. Optativament, es pot adjuntar una fotografia del plat acabat. Les receptes cal lliurar-les directament als establiments col·laboradors de la campanya Menjar i Beure, a les instal·lacions de Ràdio Manresa o bé enviar-les per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet