La medicina integrativa serà el tema de la conferència de clausura de Cuida’t, a càrrec del doctor Francisco Barnosell

febr. 19, 2014 No Comments by

El doctor Francisco Barnosell serà l’encarregat de tancar la quarta edició de Cuida’t, la fira de teràpies naturals i benestar que se celebrarà a Manresa els dies 15 i 16 de març. La conferència de clausura tindrà lloc el diumenge dia16 ales 7 de la tarda a la sala d’actes del Palau Firal i porta per títol “El pont entre medicines: la medicina integrativa”. Francisco Barnosell és doctor en Medicina i Cirurgia perla Universitatde Barcelona i està especialitzat en rehabilitació, neurologia i electromiografia.

Barnosell ha dedicat els darrers anys de la seva carrera a investigar per què persones que no troben remei amb la medicina convencional acaben curant-se gràcies a les medicines alternatives. Ha viatjat per mig món a la recerca de xamans, mèdiums i sanadors de tot tipus, treballant amb ells i experimentant en primera persona les seves tècniques. Unes experiències que ha anat plasmant en un blog que supera el mig milió de visites. La conclusió que n’ha extret és que és possible combinar diferents medicines sense que aquestes s’excloguin.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet