Alumnes de l’institut Lacetània reben premis per treballs de recerca i d’emprenedoria

febr. 19, 2014 No Comments by

Estudiants de l’institut Lacetània han rebut diferents guardons pels seus treballs realitzats al centre. Sergi Burniol, que el juny passat va acabar batxillerat, ha estat guardonat amb el premi Recerca Jove que convoca l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca amb l’objectiu de fomentar l’esperit científic del jovent.

D’altra banda, els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Electricitat i Electrònica Germán Gómez i Rubén Martínez han rebut el tercer premi de la Mostra de Formació Professional de projectes d’emprenedoria a Catalunya. El premi els ha estat atorgat en la categoria de millor pla de viabilitat pel seu projecte “Make it you”, una botiga de material electrònic amb assessorament per fer-s’ho tot un mateix.Burniol ha estat premiat pel seu treball de recerca titulat “Magnetohidrodinàmica”, dirigit pel professor Marc Vallbé.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet