Es fomenta la inserció laboral dels joves amb un programa formatiu i d‘experiència pràctica

febr. 13, 2014 No Comments by

El proper mes de març, un total de 15 joves dels municipis de  Súria, Sant Fruitós de Bages, Navarcles, Avinyó, Artés, Callús, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Sallent i Sant Vicenç de Castellet iniciaran la formació del Programa Joves per l’Ocupació, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que al Bages coordina el Consell Comarcal. Aquest és un programa innovador de formació en alternança, que significa que inclou l’experiència pràctica en empreses.

Joves per l’Ocupació està destinat a nois i noies d’entre 16 i 25 anys en situació d’atur, amb baixa qualificació i/o dèficits formatius. Combinant les accions de tutorització, d’orientació i seguiment individualitzat, de formació i d’adquisició d’experiència professional en empreses, el programa facilita la inserció laboral i fomenta el retorn al sistema educatiu d’aquests joves.

Els 15 nois i noies del Bages que han entrat al programa es formaran al llarg de 300 hores en el sector alimentari. Concretament, en el  reconeixement i coneixement, especejament, elaboració i preparació productes com la carn de vedella, el xai, el porc i el peix. La formació, que s’inicia a principis del proper mes de març, finalitzarà al juny.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet