El conseller Felip Puig visita el Centre de Formació Pràctica i qualifica la seva tasca d’”excel·lent”

febr. 07, 2014 No Comments by

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat aquest matí les instal·lacions del Centre de Formació Pràctica ubicades al Palau Firal de Manresa, acompanyat pel nou secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio. Puig ha pogut conèixer de primera mà la tasca que es fa des del CFP, tant pel que fa a formació de professionals de la indústria com col·laborant amb les empreses en el desenvolupament de productes. El conseller ha estat rebut pel president de la Fundació Lacetània, impulsora del CFP, Pere Casals; el president dela Patronal Metal·lúrgica del Bages, Xavier Perramon; i per representants de les principals empreses del sector del metall del Bages.

Després de la visita, Felip Puig s’ha reunit amb els membres de la comissió executiva del CFP, en una trobada que ha servit per posar sobre la taula diferents projectes formatius en els quals el govern compta amb la implicació del CFP. Un dels més imminents és la formació ocupacional dual, en què persones en situació d’atur podran formar-se al CFP i, al mateix moment, rebre formació pràctica remunerada en una empresa, de la mateixa manera que es fa amb la formació professional dual.

Puig ha lloat la tasca del CFP, que ha qualificat de “centre que s’apropa a l’excel·lència” i n’ha destacat la seva capacitat tecnològica i l’alt nivell d’inserció laboral dels participants als seus cursos de formació. El conseller s’ha compromès a tenir en compte el CFP en els projectes del seu departament en matèria de formació i ha valorat la implicació de diferents agents del territori en un centre que beneficia el conjunt de la indústria de la comarca.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet