Sant Fruitós de Bages, designada “Ciutat del Bàsquet Català” per a l’any 2016

gen. 31, 2014 No Comments by

Acollint favorablement la petició efectuada el passat mes d’agost, el Patronat de la Fundació del Bàsquet Català ha atorgat al municipi de Sant Fruitós de Bages la designació de “Ciutat del Bàsquet Català” per a l’any 2016.

Per tal de començar a treballar per a aquest esdeveniment, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha mantingut una reunió amb l’associació ASFE, l’Escola de Bàsquet i AEE PAIDOS, per crear una comissió d’impuls inicial que, posteriorment, permetrà crear una comissió que s’encarregui de l’organització d’aquest esdeveniment. També s’ha comunicat a les entitats municipals per tal que hi puguin participar.

Fonts municipals han explicat que Sant Fruitós de Bages acull amb il·lusió aquesta designació i emplaça tota la societat local i comarcal a participar-hi. Sant Fruitós és un municipi que, al llarg dels anys, ha destacat en el món del bàsquet escolar i de club.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet