L’Escola Montserrat de Sant Vicenç ofereix tallers d’emprenedoria en anglès als seus alumnes

gen. 30, 2014 No Comments by

Amb la col·laboració de la Fundació Escola Emprenedors, l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, de formació professional, inicia aquest mateix divendres una sèrie de tallers d’emprenedoria, impartits en anglès, per a tots els cicles de l’escola.

Com fer presentacions en públic, crear estratègies de comunicació, analitzar el mercat potencial o fer un projecte d’emprenedoria són algunes de les activitats que es faran durant les 13 sessions que es desenvoluparan aquest trimestre en el marc dels tallers “Be an entrepreneur”. A més,  les activitats es duran a terme utilitzant la llengua anglesa per millorar les habilitats dels joves en aquest àmbit.

El foment de l’emprenedoria és un dels objectius de l’Escola Montserrat. Per això, el programa de tallers que ara es comença vol fer que els alumnes descobreixin les pròpies passions, fomentin la seva creativitat, millorin el treball en equip, aprenguin a parlar en públic, sàpiguen liderar projectes, etc. La proposta va adreçada a tots els grups de l’Escola (Administració i finances, Atenció a les persones en situació de dependència, Gestió administrativa, Comerç, Comerç internacional, Gestió comercial i màrqueting, Educació infantil i Curs d’accés a cicles formatius de grau superior. Els tallers s’inicien demà, divendres, i s’allargaran fins a mitjan maig.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet