L’Equip d’Atenció Primària de Sant Quirze de Besora posa en marxa un blog a Internet

gen. 29, 2014 No Comments by

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Sant Quirze de Besora, de l’Institut Català de la Salut, ha posat en marxa un blog a Internet amb l’objectiu de millorar la comunicació entre usuaris i professionals i convertir-lo en una eina de referència al territori per a tot allò que es relacioni amb la salut. D’aquesta manera, l’Equip de Sant Quirze s’afegeix als altres centres de l’ICS a la Catalunya Central que ja han apostat per les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per oferir consells de salut i informació útil a la població. Aquest nou blog acaba d’entrar en funcionament a l’adreça www.eapsantquirzedebesoraics.wordpress.com.

Al blog, hi ha informació sobre els diferents serveis que ofereix aquest Equip, tant al CAP de Sant Quirze de Besora com als consultoris de Montesquiu, Sant Boi de Lluçanès, Santa Maria de Besora, Vidrà, Alpens, Sant Agustí de Lluçanès i Sobremunt. També s’hi pot trobar informació general sobre recursos de salut de la comarca, atenció d’urgències, consells de salut o horaris d’atenció al públic.

L’EAP de Sant Quirze de Besora dóna servei a un territori rural i dispers, tant pel que fa a municipis com a població. Es va crear l’any 1994 i l’integren professionals de medicina de família, pediatria, odontologia, infermeria, treball social, gestió i serveis, i disposa de llevadora i auxiliar d’infermeria.

L’ICS a la Catalunya Central

La Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central presta atenció sanitària a una població aproximada de 425.000  habitants de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona. És un equip d’uns 1.400 professionals que està al servei dels ciutadans en 39 centres d’atenció primària i 112 consultoris locals.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet