L’escriptora Asha Miró apadrinarà la fira Cuida’t de teràpies naturals i benestar

gen. 24, 2014 No Comments by

La fira Cuida’t de teràpies naturals, que se celebrarà els dies 15 i 16 de març al Palau Firal de Manresa, tindrà enguany una padrina de luxe que s’ocuparà d’aportar-hi els seus coneixements en cultura hindú. Es tracta d’Asha Miró, escriptora, professora de música, col·laboradora en mitjans de comunicació i que actualment treballa a l’Ajuntament de Barcelona en programes de cooperació internacional. Asha Miró va néixer a l’Índia l’any 1967 i el 1974 la va adoptar una família catalana i es va instal·lar a Barcelona. Amb 27 anys, va retornar al seu país d’origen per retrobar-se amb la família biològica, una experiència que va quedar reflectida al documental “La filla del ganges”.

Taller de rangolis                                                                                     

Asha Miró conduirà un taller de rangolis que tindrà lloc el dissabte a les 12 del migdia. Els rangolis són una expressió artística de l’Índia que es concreta en diferents dissenys semblants als mandales i que es creu que allunyen les energies negatives i atrauen la bona sort. Pintar rangolis millora la salut d’infants i adults i ajuda a meditar, concentrar-se i enfocar els pensaments.

El taller, que s’adreça a tot tipus de públic, pretén que els participants aprenguin a gaudir pintant rangolis i a expressar tota la seva creativitat i imaginació, ajudats per una lectura de textos sobre els quals podran reflexionar i opinar. Es tracta d’un treball en grup que serveix per reconèixer sentiments i emocions i establir llaços amb un mateix i amb els altres. Asha Miró és autora, conjuntament amb Vaishali DasGupta, d’un llibre que es titula “Rangolis de la saviesa”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet