700 alumnes de 6 escoles faran propostes perquè la ciutadania recicli més i millor

gen. 22, 2014 No Comments by

En el marc de les activitats d’educació ambiental de la quarta edició dels Projectes Compartits –organitzat pel Camp d’Aprenentatge i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus-, aquests dies s’estan visitant diverses escoles del Bages que participaran a la campanya d’enguany per demanar als alumnes que aportin les seves propostes per millorar el reciclatge i el medi ambient. En total, són uns 700 alumnes de cicle mitjà i superior de primària de les escoles Puigberenguer i l’Espill de Manresa; Mare de Déu de Montserrat, Francesc Macià i FEDAC a Súria; i l’escola Barnola d’Avinyó.

Els centres han començat a rebre aquests dies la visita de representants del Consorci del Bages per a la Gestió de Residus o dels regidors de Medi Ambient dels seus pobles per explicar a les aules que participen en aquesta nova edició dels Projectes Compartits la tasca que se’ls encomana: fer propostes sobre com explicar a tota la ciutadania què cal fer per minimitzar la problemàtica del residus, explicar-los com cal fer les coses i per què, per anar solucionant tot allò que encara no es fa prou bé, com no separar bé els residus, llençar-los al contenidor equivocat, fer compres poc sostenibles, deixar els residus fora dels contenidors, etc.

A partir d’ara, les classes participants tindran unes setmanes per treballar aquest tema i per anar informant de les seves propostes i interactuant amb els altres centres a través d’un blog. El mes de maig, les propostes definitives es presentaran oficialment en un acte en què Consorci del Bages per a la Gestió de Residus i les escoles es comprometen a treballar per fer-les realitat i aconseguir un entorn i societat més sostenible.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet