Més de 150 persones omplen la sala d’actes del Montepio per conèixer les novetats per a la jubilació i les pensions

gen. 17, 2014 No Comments by

Més de 150 persones van omplir, aquest dimarts al vespre,la salad’actes delMontepio de Conductors, que va acollir una jornada molt aclaridora sobre el futur de les pensions. L’organització va anar càrrec deJesús FeliuConsultors i el propi Montepio.

La intervenció de la catedràtica de Dret del Treball i Seguretat Social, Dra. Carolina Galán, i de l’advocada del servei jurídic laboral deJesús FeliuConsultors, Maria Àngels Sampedro van permetre als assistents percebre que els canvis normatius que s’han portat a terme darrerament no afavoreixen els interessos dels futurs pensionistes.

D’una forma clara, i amb exemples molt pràctics, es va constatar que en els propers anys hi haurà una reducció de l’import de les pensions, la qual cosa obliga a totes les persones en edat laboral a planificar la seva jubilació amb complements que vagin més enllà de la prestació de la Seguretat Social. La jornada va ser clarificadora per aquelles persones que volen continuar parcialment o totalment la seva activitat laboral, tot i trobar-se en edat de jubilació.La novalegislació obre un ventall de possibilitats que faciliten continuar treballant.

La gent fins ara esperava la jubilació reglamentària, però a partir d’ara s’haurà d’assessorar i planificar molt bé per garantir-se el futur.

L’acte el va presentar el president del Montepio, Joan Bertran, i el va cloure, en nom de Jesús Feliu Consultors,  Jesús Maria Feliu.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet