L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estudia habilitar un tercer carril a l’avinguda Secretari Canal

gen. 17, 2014 No Comments by

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estudia mesures per millorar la mobilitat a l’Avinguda Secretari Canal, que esdevé la principal artèria que ordena el trànsit del municipi. El consistori es planteja crear un tercer carril en el tram comprès entre el túnel de la RENFE i la confluència amb el carrer Creixell eliminant l’espai reservat a aparcament. Amb aquesta mesura es facilitaria la creació d’un carril central que permetria els girs a dreta i a esquerra cap als carrers Gran i Doctor Trias, respectivament, fent més fluida la circulació. L’alcalde Joan Torres explica que “és una evidència que és un carrer amb una alta densitat de trànsit i calen mesures per fer la circulació més fluida, sobretot en les hores punta”.

Control del trànsit

A petició de l’Ajuntament, durant les darreres setmanes la Diputació de Barcelona ha col·locat uns aforadors en aquesta avinguda per tenir un control més precís de la densitat de trànsit que suporta la via. La Diputació ha dut a terme els controls perquè té la titularitat de la carretera BV-1229 que enllaça la C-55 fins al Pont de Vilomara i que passa per la trama urbana del municipi. En paral·lel, també es realitzen cales en aquest tram per valorar que l’espai que es guanyi, que actualment està reservat per a aparcament, tingui capacitat per suportar el trànsit rodat habitual del carrer.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet