Internet arreu

gen. 17, 2014 No Comments by

MARC CODINA Internet forma part de la nostra vida i anirà a més no en tingueu cap dubte. En un moment on tot passa per la xarxa es comencen a perfilar diferents ginys sota el que coneixem com l’internet de les coses (objectes quotidians interconnectats). Perquè ara mateix es fa molt difícil planificar una escapada sense consultar internet, mirar preus i comparar característiques de cotxes sense fer servir el ratolí, treballar al despatx mancat de cobertura o sortir de casa per anar a fer una volta deixant el telèfon mòbil carregant-se.

 

En tots els àmbits

Internet ha vingut per quedar-se i envaeix totes les esferes de la nostra vida. Aquesta setmana s’ha fet públic que un terç dels joves solters que ha provat de buscar parella a la xarxa ha tingut èxit. Joves de 18 a 30 anys que s’allunyen dels estereotips de persones més grans que utilitzen internet com a últim recurs. Buscar la nostra mitja taronja a la xarxa ha esdevingut del tot natural, com aquell qui posa totes les expectatives en una festa de dissabte prometedora o en el concert de Festa Major més especial. I què en dieu de les relacions amb els vostres amics i familiars? Hi havia vida abans de Whatsapp, Facebook o Twitter? Oi tant que sí, recordeu-ho, recordeu-ho que val la pena!

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet